Mistnatural

DORPSSTRAAT 29 | 2920 KALMTHOUT | 03 646 12 45 | NATHALIE@MISTNATURAL.BE

ROUW & VERLIES
THERAPIE

Weet dat je pas om iets kan rouwen, wanneer je er intens van hebt gehouden.

Zoals geluk & liefde, maken we allemaal verlies & verdriet mee, in ons leven.  Dit in de breedste zin van het woord, overlijdens, miskramen, chronische ziekten, job verlies, amputaties, verhuizen, verlies van een huisdier…

Geen enkel verlies kan worden afgewogen.  Als je iets als een diep bedroevend verlies aanvoelt, is dit voor jou een verlies.

Deze emoties kunnen plots zo enorm overweldigt zijn, dat je nood hebt aan meer dan een gesprek met een vriendin of als je al een lange rouw weg hebt doorgemaakt, waarin je vast komt te zitten, dan is een “rouw & verliesconsulente” een mogelijke uitkomst voor jou!

Naast de gewone gesprekken, werk ik ook met het Lutografie programma. Doordat je als rouwende, tussen de sessies door vooral aan het overleven bent, wordt er weinig gewerkt aan actief verwerken van het rouwproces.

Onder begeleiding van opdrachten, meditaties, artikelen en lees-& filmtips, breiden we dit proces uit in je dagelijkse leven. Wij beslissen samen met welk traject je het best start.

Doordat je thuis aan de slag blijft, kunnen in de therapie betere resultaten worden bereikt. Het therapeutisch proces wordt gecontinueerd tussen de sessies door.

Prijzen: €55 per sessie, 1 sessie = 1 uur

Verdriet is de keerzijde
van liefde

MANU KEIRSE

BACH BLOESEMTHERAPIE

De Bach Bloesemtherapie werd ontdekt door Dokter & homeopaat Edward Bach, die leefde in de vorige eeuw.

Dr Bach ontdekte dat emoties, gemoedstoestanden, zoals neerslachtigheid, angsten, twijfels, onzekerheid, stress, verdriet, woede, jaloezie,..  terug in evenwicht konden worden gebracht door inname van de bloesems.

Zo kwam hij uit op 38 verschillende bloesems.

Vele gemoedstoestanden hebben een sociale & maatschappelijke impact, zodat na inname, deze ook worden vergemakkelijkt of verdwijnt. Denk aan elke vorm van relatie problemen, het verwerken van verliezen, het zoeken naar juiste beslissingen, het voeren van een sollicitatie gesprek,…

Deze ondersteunende therapie is totaal ongevaarlijk, waardoor deze kan gebruikt worden voor iedereen, van baby tot bejaarden, bedruppelen van planten en inname bij dieren.

Door een gesprek aan te gaan met jou, kan ik, als  Bach Bloesemtherapeute, de juiste samenstelling maken, exclusief op ieder persoon gericht. Zoals ieder persoon uniek is, zo is ook de Bach Bloesems samenstelling, voor jou, uniek. 

Prijzen: €40 per uur, €25 per 1/2 uur en €15 voor een samengesteld flesje.

De combinatie van shop en therapy was snel duidelijk.  Voor sommige euveltjes heb je geen uren gesprek nodig, doch iemand die je bijstaat met kennis & raad, is dan best welkom.  Daarom kan je in deze shop, eerlijke, natuurlijk, correcte producten aanschaffen en raad indien nodig.

Indien het een grotere hinderlaag voor je persoonlijk leven en beleving is, dan kan dit in therapie worden besproken en naar oplossingen gekeken worden.

NEEM CONTACT OP

Zoals geluk & liefde, maken we verliezen en verdriet allemaal mee in ons leven.
Dit in de breedste zin van het woord.

AROMATHERAPIE

Zoals geluk & liefde, maken we verliezen en verdriet allemaal mee in ons leven.

BACH BLOESEMTHERAPIE

De Bach Bloesemtherapie werd ontdekt door Dokter & homeopaat Edward Bach.

ROUW- EN VERLIESTHERAPIE

Zoals geluk & liefde, maken we verliezen en verdriet allemaal mee in ons leven.

FYSOTHERAPIE

Zoals geluk & liefde, maken we verliezen en verdriet allemaal mee in ons leven.